Avoimet pestit

Väreellä on auki huikeita pestejä!

Väreelle mahtuu vielä tekijäksi kaiken kokoisiin pesteihin! Pestien yhteydessä on mainittu myös tyyppi, johon voit ottaa yhteyttä, kun innostut. Voit myös klikkailla itsesi “Ota yhteyttä” -välilehdelle ja käyttää lomaketta, huudella somessa tai ottaa tapahtumanjohtajiin yhteyttä kaikissa pesteihin liittyvissä asioissa.

Staabi:

Kaipaatko isompaa vastuuta? Haluatko vaikuttaa Väreeseen oikein urakalla? Me etsimme:

  • Elämys- ja kokemusjohtajaa
  • Kahta ohjelmajohtajaa
    • Vaeltajaohjelman kulmakivet
    • Vaeltajaohjelman aktiviteetit

Lisätietoja staabin pesteistä: https://www.partio.fi/tule-mukaan/avoimet-pestit/vaeltajatapahtuma-vare-2018

Muita huikeita pestejä:

Mikäli jokin näistä pesteistä innostaa, ota yhteyttä tapahtuman johtajiin Siiriin (siiri.niinivirta@partio.fi) tai Paapiin (pauliina.kiilava@partio.fi).

Toimiston tekijä

Pysyvätkö paperit järjestyksessä? Ovatko tiedonhakutaitosi täyttä terästä? Tule mukaan tekemään timanttisia toimistopalveluita Väreelle! Toimistolla tiedetään mitä tapahtuu, missä ja milloin. Olemme myös selvillä, ketkä ovat paikalla Väreellä. Pesti ei vaadi aiempaa kokemusta suurtapahtumista tai leiritoimistossa työskentelystä. Jos olet asiakaspalveluhenkinen, organisointikykyinen ja innokas paperipartiolainen, ota yhteyttä Elinaan: elina.alajoki@partio.fi.

HeHe-sensei

Onko hengellisyys ja henkisyys lähellä sydäntäsi? Eikö partiossa käsitellä mielestäsi tarpeeksi hengellisyyttä ja henkisyyttä? Haluaisitko pureutua vaeltajien kanssa aiheeseen ja järjestää henkisyys,- hengellisyys ja maailmankatsomusohjelmaa?

Väreen HeHe-päällikkönä pääset toteuttamaan Väreelle henkisyyteen, hengellisyyteen ja maailmankatsomukseen sekä etiikkaan liittyviä aktiviteetteja. Tässä pestissä tehtävänäsi on suunnitella ja toteuttaa vaeltajaohjelman rasteista aktiviteetteja paikan päälle toteutettavaksi. Suunnittelet vaeltajaohjelman Henkisyys ja hengellisyys-, eettinen arki ja maailmankatsomus- rasteista aktiviteetteja Väreelle.

Aikaisempaa kokemusta suurtapahtumista ei tekijältä vaadita. Eduksi kokemus kuitenkin katsotaan. Tärkeintä on oma kiinnostus aihetta kohtaan ja halu tehdä.

Yökyöpeli

Oletko parhaimmillasi yöaikaan? Onko sinulla villejä ideoita siitä, mitä Väreen yössä tapahtuu? Sytyttäisikö sinut liekkeihin piilosleikki pimeässä, uv-maalit, ninjailu vai jokin muu?

Tule toteuttamaan Väreen yöohjelmia. Tehtäviisi kuuluu yölliseen aikaa tapahtuvien ohjelmien suunnittelu ja koordinointi sekä niiden toteuttamiseen osallistuminen. Kokoat ympärillesi tiimin kaikkia ohjelmanumeroita suunnittelemaan ja vastaat tiimisi toiminnasta.

Hae siis pestiä yksin, kaksin tai yökukkujien porukalla!

Hyvinvoiva

Löytyykö sulta ea-kamat ja taidot tilanteessa kuin tilanteessa? Millainen olisi mielekäs ea-rasti? Anne-nuken elvyttäminen, hätäpaarien teko vaiko ylösalaisin oleva auto? Kiinnostaisiko olla kartuttamassa vaeltajien fyysisen ja henkisen ensiavun taitoja? Tai tsempata vaeltajaa kohti terveellisempiä elämäntapoja ja huolehtimaan omasta hyvinvoinnistaan?

Hyvinvoiva-pestissä suunnittelet ja toteutat Väreelle vaeltajaohjelman Ensiapu-, Fyysinen hyvinvointi ja Henkinen hyvinvointi-rasteista aktiviteetteja. Pestiin voit tarttua yksin taikka kaverin kanssa. Aikaisempaa kokemusta suurtapahtumista ei vaadita, mutta se katsotaan eduksi. Tule jakamaan osaamistasi ja kartuttamaan vaeltajille tärkeitä elämäntaitoja!

Vesillä liikkuja

Onko vedellä läträäminen sun juttus? Haaveiletko syksyisestä melontahetkestä? Haluaisitko antaa mahdollisuuden samaan vaeltajille? Sujuuko paalusolmu silmät kiinni ja purjeiden trimmaus on sulle yhtä tärkeää kuin oikolukijalle pilkunviilaus? Punaisen ja vihreän välistä kuljetaan ja karimerkki kierretään, mutta mitä kuuluu Väreen vesiohjelmaan? Jollailua, melontaa, köysiä, rinkkalauttaa, a-pukkia, merimerkkejä, halssausta vaiko pelastautumistreeniä? Nyt sulla on mahdollisuus vaikuttaa! Hae vesillä liikkujan pestiin!

Vesillä liikkujan pestissä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan Väreelle vaeltajaohjelman Vesillä liikkuja- rastista aktiviteetteja. Toteutustapa on hyvinkin vapaa, vain horisontti on rajana! Pestiin ei vaadita aikaisempaa kokemusta suurtapahtumista, mutta se tai muu ohjelmasuunnittelu katsotaan eduksi. Läträätkö mieluummin kaverin kanssa? Onnistuu, tähän pestiin voit hakea yksin taikka kaksin!

Paperipartiolainen

Oletko sydämeltäsi paperipartiolainen? Ymmärrät miten yhdistys toimii, hallitset budjettien ja toimintakertomuksen laadinnat ja odotat innolla joka kevät sääntömääräistä kokousta? Vai oletko kenties projektijohtamisen guru? Haluaisitko johdattaa vaeltajia paperipartiolaisuuden ihmeelliseen maailmaan ja yhdistyksien saloihin?

Väre etsii omaa paperipartiolaistaan, oletko se sinä?! Paperipartiolaisen pestissä pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan vaeltajaohjelman Lippukunta-, Projektit haltuun- ja Raha liikkuu-rasteista aktiviteetteja. Toteutustapa on hyvinkin vapaa ja pestiä voit tehdä yksin, kaksin tai vaikka johtokolmikon voimin.

Yhteiskunnassa

Onko vaikuttaminen sun juttus? Miten saa äänensä kuuluviin yhteiskunnassa? Tiedätkö mihin käytät omat rahasi ja paljonko elämä maksaa? Miten opiskelija saa rahansa riittämään? Mitä vaikuttamisen mahdollisuuksia ja paikkoja nuorella aikuisella on?

Haluatko herätellä vaeltajia yhä aktiivisemmiksi yhteiskunnan kansalaisiksi? Hae pestiin ja tule suunnittelemaan sekä toteuttamaan Väreelle vaeltajaohjelman Vaikuttaminen- ja Oma talous-rasteista aktviteetteja! Pestiä voit tehdä yksin taikka kaverin kanssa. Aikaisempaa kokemusta suurtapahtumista ei tarvita, mutta se katsotaan eduksi.

Nakkikone

Nakkikoneena osallistut tapahtumaan toteuttajana: tulet paikan päälle ja teet mitä pyydetään. Olet esimerkiksi jakamassa ruokaa taikka pitämässä ohjelmapistettä saman päivän aamuna taikka edellisenä iltana saamasi ohjeistuksen mukaan. Nakkikoneena sinulle varmasti riittää tekemistä, mutta samalla pääset nauttimaan Väreen fiiliksestä ja parhaasta vaeltajamenosta.

Nakkikoneeksi pääset ilmoittautumalla tapahtumaan tekijäksi ja kirjoittamalla pestikysymyksen avoimeen kenttään “Nakkikone”. Pestiin toivotaan etenkin yli 25-vuotiaita, toki jos haluat viettää osallistujaikäisenä Väreen nakkikoneena, emme sitä estä. Ilmoittaudu nakkikoneeksi TÄSTÄ LINKISTÄ .

Talouspäällikkö

Etsitään talouspäällikkö vastaamaan Väreen taloudesta. Osaatko pyörittää Exceliä ja ymmärrät kiinteiden ja muuttuvien kulujen päälle? Osaat ennustaa kahvilatuoton ja ohjata sisään ja ulos meneviä kuluja pitäen meidät budjetissa?

Tapahtumaan osallistuminen ei ole pakollista, mutta kuka haluaisi jäädä näin paljosta hauskasta pois? ???? Kiinnostuessasi ota yhteyttä tapahtumajohtaja Pauliina Paapi Kiilavaan pauliina.kiilava@partio.fi

Rakentaja-purkaja

Tule rakentamaan ensimmäisen Suomen Partiolaisten Vaeltajatapahtuma Värettä? Rakennusleiri on 29-31.8.2018 ja purkuleiri 2.-5.9.2018. Rakentamalla tapahtumaan tarvittavat rakennelmat mahdollistat osallistujille toiminnallisen ja turvallisen kokemuksen. Mahdollistat saunomisen, peseytymisen ja mahtavat yhteiset ohjelmat. Purkamalla fiksusti saadaan pelastettua tapahtuman budjetti ja autetaan jälleenmyyntiä saamaan parhaat palat eteenpäin myytäväksi. Ota yhteyttä Eeroon eero.pulkkinen@partio.fi

Muonittaja

Etsitään muonitukseen tekijöitä. Autat ruuan valmistuksessa, ruuan annostelussa, kahvinkeittämisessä ja autat luomaan Väreen ruokailusta elämyksen joka jää jokaiselle Vaeltajalle mieleen ???? Osaatko homman jo? Tai haluatko tulla oppimaan miten homma hoidetaan, jotta voit vapaaehtoisena kartuttaa osaamistasi?

Ota yhteyttä Muonituspäällikkö Koreen jouni.korhonen@partio.fi tai muonituksen kakkospäällikkö Mikkeen mikke.ojala.@partio.fi

Sähkön tekijä

Haluatko oppia miten sähköt saadaan Evolla kulkemaan turvallisesti ja asetusten mukaisesti? Oletko sähkötyön ammattilainen ja haluat tulla varmistamaan kahvilan, yhteistenohjelmien ja monen muun tapahtumalle tärkeän toiminnan sähköistämisen? Ota yhteyttä sähkönpäällikkö Samuli Laineeseen samuli.laine.@partio.fi

Veden tekijä

Puhdasta juomavettä, käsienpesuvedet, tiskivedet, suihkuvedet, harmaatvedet ja uimavedet ???? Haluatko mahdollistaa nämä elämälle tarpeelliset Väreelle osallistuville vaeltajille? Osaatko homman jo? Tai haluatko tulla oppimaan miten homma hoidetaan, jotta voit vapaaehtoisena kartuttaa osaamistasi? Ota yhteyttä vedenpäällikkö Irkkuun irene.paajanen@partio.fi

Huollon tekijä

Tee vuoden ekotekoja ja tule Väreelle opastamaan tapahtuma osallistujia kierrättämään oikein. Ota selvää montako bajamajaa tarvitaan ja kuinka niiden siisteydestä pidetään huolta. Tule perehtymään viikonlopun mittaisen vaeltajatapahtuman logistisista järjestelyistä. Osaatko homman jo? Tai haluatko tulla oppimaan miten homma hoidetaan, jotta voit vapaaehtoisena kartuttaa osaamistasi? Ota yhteyttä huollonpäällikkö Irkkuun irene.paajanen@partio.fi

Järjestyksenvalvoja

Tule turvaamaan Suomen Partiolaisten ensimmäinen Vaeltajatapahtuma Väre Evolle. Vaatimuksena on voimassa oleva järjestyksenvalvojakortti. Pidät huolta alueen kulunvalvonnasta, järjestyksestä ja turvallisuudesta. Ota yhteyttä turvanpäällikkö Antti Seppäseen antti.seppanen@partio.fi

Ensiapu

Pysyykö kädessä laastari ja kuumemittari? Osaatko arvioida hoidon tarpeen? Osaatko antaa ensiapua loukkaantuneelle? Ensiapuun kaivataan tekijöitä päivystämään viikonlopun mittaiseen vaeltajatapahtumaan. Tapahtumaan toteutetaan sairaanhoitajavetoinen ensiapupiste. Kiinnostuitko? Ota yhteyttä tapahtumajohtaja Paapiin pauliina.kiilava@partio.fi