Tekijälle

Tule tekemään ja kokemaan Väre!

Mikään tapahtuma ei onnistu ilman huipputekijöitä. Tällä hetkellä Väreelle vielä kaivataan monenlaista tekijää, niin pieniin kuin isoihinkin pesteihin. Jos olet innostunut vaeltajaohjelmasta tai haluaisit oppia lisää, niin olet tervetullut iloiseen joukkomme!

Haluamme, että Väre on tekijälle mahdollisuus haastaa itseään ja toteuttaa omanlaista pestiä. Väreelle jokainen on tervetullut tekemään ja oppimaan uutta.

Jos  pienikin asia jäi mietityttämään, älä epäröi vaan laita heti viestiä tapahtumanjohtajille Emmalle (emma.japisson(a)partio.fi) tai Siirille (siiri.niinivirta(a)partio.fi).

 

Tällä hetkellä etsimme kuumeisesti staabiin:

  • Elämys- ja kokemusjohtajaa
  • Kolmea ohjelmajohtajaa
    • Vaeltajaohjelman kulmakivet
    • Yhteiset ohjelmat
    • Vaeltajaohjelman aktiviteetit

Lisätietoja staabin pesteistä: https://www.partio.fi/tule-mukaan/avoimet-pestit/vaeltajatapahtuma-vare-2018

 

Lisäksi Palvelun pesteihin haemme:

  • Vesipäällikkö

Palvelun pestit täytetään heti oikeiden tekijöiden löydyttyä, joten laitathan vapaamuotoisen pestihakemuksesi mahdollisimman pian palvelujohtaja Paapille pauliina.kiilava(a)partio.fi .

Palvelun päällikköpestit alkavat heti ja kestävät syksyyn 2018. Mikäli palvelun pesteistä on kysyttävää, otathan yhteyttä pauliina.kiilava(a)partio.fi

 

Vesipäällikkö

Kestävätkö sormesi messingin kiertämistä? Löytyykö putkipihdit kontista?

Vesipäällikkö vastaa Väreellä vesiverkoston rakentamisesta, huoltamisesta ja purkamisesta. Vettä tarvitaan suihkuilla, käsienpesuun, tiskiin ja juotavaksi. Vesipäällikön alaisuuteen kuuluu myös harmaavesi, eli käytetyn veden käsittely.

Päällikkö pestaa itselleen mieleisensä tiimin ja osallistuu tapahtuman suunnittelutilaisuuksiin jotka sovitaan pestihaastattelun yhteydessä. Tulet osaksi timanttista palveluiden tiimiä, jossa jokaisella on tärkeä tehtävä ja sen verran kavereita, ettei leirinhuoltaminen käy tylsäksi tai liian raskaaksi.

 

Lisäksi eri tiimeihin etsitään tekijöitä pienempiin pesteihin, kysy lisää tapahtumanjohtajilta!