Usein kysytyt kysymykset

Mietityttääkö joku Väreeseen liittyvä asia? Kokoamme tälle sivulle vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin! Kysymyksiä voi lähettää Partioasemalle Jaakko Nippalalle (etunimi.sukunimi@partio.fi).

Pitääkö Väreelle tulla oman vartion kanssa vai voinko tulla myös yksin?

Väreelle ovat tervetulleita kaikki vaeltajat! Tulet sitten yksin, kaksin kaverin kanssa tai isommalla porukalla. Ilmoittautumissen yhteydessä kysymme, tuletko vartiosi kanssa vai et. Jos tulet yksin, niin liitämme sinut tapahtuman ajaksi koottuun vartioon niin halutessasi.

Ilmoittautumisen yhteydessä kysytään vartiotietoja, mikä lasketaan vartioksi?

Vartio on sinulle luonnollinen ryhmä tehdä vaeltajaohjelmaa ja toimia vaeltajana. Se voi olla oman lippukunnan vaeltajaikäisistä muodostuva tai vaikka alueen vaeltajien yhteinen vartio. Vartion kokoa ei ole liian tiukasti määritelty: vartiossa on vähintään 2-3 henkeä, maksimipäälukua vartiolle ei ole (jos vartioosi kuuluu yli 8 henkeä, voi olla mielekkäämpää jakaantua pienempiin vartioihin).

Voiko tapahtumaan tulla myös ei-partiolaiset?

Kyllä voivat. Ei-partiolaiset käyttävät samaa ilmoittautumislinkkiä.

Järjestetäänkö Väreelle yhteiskuljetusta?

Jo vain! Väreen osallistujille järjestetään yhteiskuljetus Hämeenlinnasta Evolle. Kyydin hinta on yhteensuuntaan 8€ ja edestakaisin 12€. Lähdöt Hämeenlinnasta (Hämeenlinnan asema) perjantaina klo 17 ja klo 19, lähtö Evolta Hämeenlinnaan sunnuntaina tapahtuman päättyessä klo 15. Ilmoittaudu kyytiin viimeistään 30.7. Yhteiskyytiin pääset ilmoittautumaan tästä: https://kuksa.partio.fi/Kotisivut/tilaisuus_ilmoittaudu.aspx?Id=21746 

Onko Väreellä luotseille ohjelmaa? 

Luotsit ovat myös tervetulleita mukaan Väreelle tekijän hinnalla. Sunnuntaille järjestetään luotseille ikiomat Luotsitreffit! Lisää Luotsitreffeistä Ohjelma-välilehdellä. Luotseille voidaan osoittaa pieniä palvelutehtäviä tapahtuman aikana.