Ohjelma

Tervetuloa Väreelle!

Väreellä sinä, vaeltaja, olet vait itseäsi varten. Väre herättelee pohtimaan kolmen tyyppisiä kysymyksiä:

  • Mitä minä haluan elämältä?
  • Mitä minä annan muille?
  • Mitä maailma antaa minulle?

Kaiken kattavia vastauksia tuskin löydetään yhdessä viikonlopussa, mutta takaamme ainakin yhden uuden ajatuksen jokaiselle osallistujalle.

Väreen ohjelmassa tutustutaan vaeltajaohjelman kulmakiviin eli vaelluskarttaan, Suomi-projektiin ja  ulkomaanprojektiin. Lisäksi tiedossa on isoja yhteisiä ohjelmia sekä vaeltajaohjelman aktiviteetteja, joiden toteutustapa vaihtelee actionista rauhallisempaan ohjelmaan.

Pääset poimimaan ohjelmasta juuri sinulle sopivan kokonaisuuden ja tekemään näin tapahtumasta juuri itsesi näköisen.

Väreellä yhtenä ohjelman teemana on keskittyä pohtimaan ja nuoria, erityisesti 18-25-vuotiaita, koskettavia yhteiskunnallisia ongelmia ja pyrkiä löytämään niihin ratkaisu. Ehdota ratkaistavaa ongelmaa tällä lomakkeella.

Väreen ohjelman tavoitteena on tukea sinua oman polkusi löytämisessä partiossa ja sen
ulkopuolella. Lähdet Väreeltä kotiin tuntien itsensä paremmin ja taskut uusiatulevaisuuden mahdollisuuksia pullollaan.

Sunnuntain messut

Järjestätkö vaeltajaikäisille suunnattuja tai heihin vaikuttavia asioita? Haluatko joukkoihisi Suomen fiksuimpia ja filmaattisimpia 18-25-vuotiaita? Tietävätkö vaeltajat ylipäänsä edustamasi tahon toiminnan?

Vastasit kysymyksiin miten vain, olet äärimmäisen tervetullut Väreen sunnuntain messuille esittelemään toimintaanne! Väreen sunnuntain aamupäivän messuilla eri tahoilla on mahdollisuus esitellä toimintaansa osallistujille. Tilaisuus on ainutlaatuinen tapa tavoittaa suuri määrä nuoria, joten älä jätä sitä käyttämättä. Ole yhteydessä Heliin sähköpostitse osoitteessa heli.jamsen(at)partio.fi ja varaa paikkasi messuilta jo nyt!”

Kuva: Otto Virtanen