Ilmoittautuminen

NYT PÄÄSEE ILMOITTAUTUMAAN!

Unikeko-ilmoittautuminen päättyy 30.7.

Ilmoittautumaan pääset TÄSTÄ LINKISTÄ.

Ilmoittautuessasi 31.5. mennessä pääse Väreelle edullisemmalla early bird -hinnalla, eli vain 48 eurolla! 26.6. ilmoittautuville tapahtuma maksaa 60 euroa. Ilmoittaudu siis jo toukokuun aikana ja osallistu huokeammalla hinnalla! Unikeot, eli 15.-30.7. ilmoittautuneet, pääsevät tapahtumaan 60 euron hinnalla.

Ilmoittautuminen yhteiskyyteihin

Väreen osallistujia varten järjestetään yhteiskyyditys Hämeenlinna-Evo välille, niin perjantaina kuin sunnuntainakin. Jos tarvitset kyydin, varaa itsellesi paikka 30.7. mennessä. Kyydin hinta on yhteensuuntaan 8 € ja edestakaisin 12 €.

Yhteiskyytiin ilmoittautuminen tästä.

Ilmoittautumistiedot

Väreelle ilmoittaudutaan partiorekisteri Kuksan kautta TÄTÄ LINKKIÄ KÄYTTÄEN. Ilmoittautumislomakkeella kysytään perustietojen lisäksi vartiotiedot eli oletko tulossa tapahtumaan yksin vai vartiosi kanssa. Jos haluat, niin sinulle muodostetaan vartio tapahtuman ajaksi.

Tule Väreelle tutustumaan partioon!

Osallistuaksesi Väreelle sinun ei tarvitse olla partiolainen – Väreelle ovat tervetulleita myös evp:t eli ei-vielä-partiolaiset. Vaeltaja, nappaa siis evp-kaverisi mukaan Väreelle!

Peruutusehdot

Jos joudut perumaan ilmoittautumisen, tee se ilmoittautumisajan aikana (26.6. mennessä) Kuksassa omalla partioID:llä.
Tämän jälkeen tapahtumaperuutukset tehdään aina sähköisesti Suomen Partiolaisten toimistolle (info@partio.fi) ja vastaavalle toimihenkilölle (jaakko.nippala@partio.fi).
Osallistumismaksua ei laskuteta, jos peruutat ilmoittautumisen ilmoittautumisajan puitteissa eli viimeistään 26.6. Tämän jälkeen tehdyt peruutukset laskutetaan, mukaan lukien Unikeko-ilmoittautumisen aikana tehdyt peruutukset.
Osallistumismaksu laskutetaan kokonaan, jos ilmoittautumista ei peruta lainkaan eikä osallistuja saavu tapahtumaan.
Sairaustapauksissa peruuta ilmoittautuminen toimistolle. Näissä tapauksissa osallistumismaksu laskutetaan osallistujalta, mutta hänellä on mahdollisuus hakea korvausta ensisijaisesti omasta vakuutuksesta ja toissijaisesti partiovakuutuksesta.  Lisätietoa vakuutuksesta: partio.fi/partiolaisille/partiovakuutus.
Jos osallistuja estyy saapumasta tapahtumaan, hänellä on oikeus asettaa toinen henkilö tilalleen. Tästä pitää ilmoittaa Suomen Partiolaisten toimistolle (info@partio.fi) ja vastaavalle toimihenkilölle (jaakko.nippala@partio.fi).

 

Kuva: Hannu Strömberg